dissabte, 7 de juny del 2008

El Gran Premi de Catalunya de moto GP

 
En Valentino Rossi, avui diumenge, ha fet segon al Gran Premi, sortia des del novè lloc (quina carrera!!)
 


En Dani ha estat molt superior a tothom des del primer moment, ha fet la cursa en solitari i ara només està a 7 punts d'en Valentino.


En Dani Pedrosa dissabte al Circuit de Catalunya 

Avui, en el Circuit de Montmeló, motxilla i moto, hem estat als entrenaments del Gran Premi de Catalunya. Quin ambient més bo. Aparcaments a vessar de motos de tot tipus i de totes les geografies. Gent anant i venint, gorres, samarretes de colors, cascos, noies maques, gafes de sol, entrepans de tota mena, cerveses, coca-coles, alguna aigua... i el soroll trepidant de la carrera. El circuit està preciós, ha plogut i la vegetació gaudeix del seu millor moment. La “pelouse”, la millor zona per a mi, està plena d’herba tendra que invita a estirar-se, la gent riu, menja, crida, es relaxa, s’abraça, salta, pren el sol, oneja banderes, porten cerveses, fan l'onada... Les motos desafien constantment la llei de la gravetat i de vegades tant, que la gravetat s’acaba imposant. Quina traça tenen els pilots!. 

Han estat molt emocionants les classificacions de moto GP, en Dani anava primer quan faltaven pocs segons, però el Casey Stoner a la darrera volta li ha pres la “pole”. Demà el Gran Premi, segur que en Dani el donarà tot, com sempre, per estar entre els primers. En Valentino ha quedat força enrere, pot ser un bon moment per retallar-li punts. Esperem que no plogui, per en Dani i per l’espectacle.

(Avui diumenge en Dani ha fet primer, en Valentino segon i el Casey tercer)

Quin ambient!!!


      

6 comentaris:

Josep Rof Rof ha dit...

¡BONIQUES FOTOS! Ahir no vaig poder veure les motos! Ei! Per la tele (una reunió familiar m’ho va impedir) just al reportatge del telediari (motor a fons se’m va escapar) Càsum, CÀSUM! Tal com tu dius el nostre circuit és de lo milloret que hi ha i no diem de l’afició un esclat de joia i color. Dona goig llegir-te doncs sense anar-hi... per la màgia de les teves paraules m’hi he sentit al vell mig de vosaltres, gràcies amic. josep

Jordi ha dit...

A part de la cursa, les fotografies són magnífiques!!

Erets molt a prop o anaves amb un bon tele?

Quina passada!

Anònim ha dit...

Gràcies Josep. Viure l'ambient de la carrera és quelcom especial. Potser per televisió tens molta més informació però és evident que no et dóna el sol, que no seus a l'herba, que no sents la cridoria ni el soroll viu dels motors...les sensacions són diferents.
Una abraçada

Anònim ha dit...

Benvingut Jordi. T'agraeixo el teu comentari. Et felicito per les teves imatges que m'han agradat moltíssim.
Estava relativament a prop, a la primera corva desprès de la recta de tribuna. L'objectiu és un zoom Nikon 70-300.
Faig l'enllaç amb el teu bloc.
Salutacions

Araceli Merino ha dit...

Acabo de descobrir el teu fotoblog i m'ha semblat realment fantàstic. Tot és bonic... les fotos, els textos...
La més sincera enhorabona

Araceli

Anònim ha dit...

Gràcies Araceli. El que és realment fantàstic és el teu blog. La de Beget i la del Montseny són quelcom especial.
La meva felicitació.