divendres, 13 de juny del 2008

Mitja tarda a Sau



Sento com l’aire du cristalls tebis

en aquesta tarda blava desprès de dies

de primavera humida,

ara és el sol qui s’emmiralla a la ratlla de l’aigua

 i la pluja, recollida, llisca tèrbola per la llera del riu.

I tu a la seva riba, arrecerada del vent, escrius històries d’amor

amb mots ardents i dones eixutes pel desig.

Sense esforç la vida respira i jo en moc al teu voltant

improvisant minuts i evocant les bondats

de la teva mirada indescriptible.


7 comentaris:

Araceli Merino ha dit...

Com ha canviat el panorama. Jo vaig estar fwent fotos a Sau el 9 d'abril, el dia abans que comencessin les plujes i, només només podies entrar dins l'església, sinó que et podies passejar pel poble que és més avall. Millor així!
Felicitats!

Anònim ha dit...

Qué deleite volver a visitar tu hogar y encontrarme con tantas bellas fotografías... Son infinitamente hermosas, para contemplar... Inspiran mil bellas sensaciones y algunas muchísima paz. Gracias, han sido un regalo.

Dejo un abrazo enorme desde este pequeño rincón.

Josep Rof Rof ha dit...

Hola... saps una cosa doncs el dia que feies aquesta foto tant bonica del nostra pantà Sau a mi em feien avi per vuitena vegada, naixia un nen en MAX. Amb el teu permís la tinc arxivada junt amb la poesia i la data (al final d’any faig un llibre de reculls, on tu hi seràs present) penso que quant sigui gran se’n recordarà de tu i del avi Josep
p/d son canonista i faig servir una 400D i la lent d'original un EFS 18-55mmm (voldria millorar-ho)

CCgestió - Gestió de confiança ha dit...

Araceli,

La primera entrada del meu bloc, al passat mes de gener, era una fotografia del pantà de Sau amb uns nivells d'aigua dels més baixos de la seva història. Aquesta darrera imatge és molt més reconfortant. El país necessita d'aigua i d'idees polítiques que resolguin definitivament aquesta qüestió.

Una abraçada

CCgestió - Gestió de confiança ha dit...

Patrícia,

Para mi también es un placer ver tu blog i tu buen hacer. Me alegra mucho tu visita y tus comentarios.

Un fuerte abrazo.

CCgestió - Gestió de confiança ha dit...

Hola Josep,

Moltes felicitats pel 8è net i moltes gràcies per triar aquesta entrada com a part d'aquest llibre de reculls. Espero que li agradi també a en MAX.
Al començament de la fotografia digital vaig tenir una Canon i em donar moltes satisfaccions. Crec que tens una bona màquina, ara el que cal és estalviar i comprar-li objectius que vagin bé amb la teva concepció de fotografia.
Jo ara tinc un 10-20 Sigma, un 18-24 que venia amb la Nikon, un 70-300 Nikon i un 105 Nikon macro. Si vols provar-los un dia només cal que m'ho diguis.

Una abraçada

Araceli Merino ha dit...

Curiosament jo també vaig començar el meu Fotoblog, l'abril passat, amb una foto de Sau sota la sequera molt semblant a la teva. Sembla que és un tema que va remoure forces consciències.