dimecres, 20 d’agost del 2008

Xina: de Beijing a Hong-Kong



De nou l’Àlex Puig i jo hem preparat aquesta exposició de fotografies del viatge que férem l’any passat a la Xina. Es tracta d’una tria que mostra el nostre itinerari per les diferents ciutats de l’Est de la Xina. L’exposició s’inaugura el proper divendres 22 a la Sala Cultural de Vilassar de Dalt, tots aquells que vulgueu apropar-vos hi esteu convidats, m’agradaria molt poder comentar-vos personalment el viatge i les sensacions viscudes durant aquells divuit dies.

Es tracta d’una mostra preparada amb molta il·lusió on trobareu ciutats, pobles, mercats, llocs emblemàtics i sobretot gent, molta gent. A Xina hi ha quasi 1.300 milions de persones i més d’una cinquantena d’ètnies, nosaltres van començar el viatge l’1 d’octubre, tot just quan els xinesos fan la seva setmana de vacances en commemoració de la diada nacional. Van patir aglomeracions en alguns dels llocs més visitats com ara la Plaça de Tiananmen, la Gran Muralla o l’accés a l’estació de trens de la ciutat de Suzhou, però aquestes aglomeracions també ens van permetre gaudir del contacte proper amb la forma de moure’s de les famílies, dels promesos, dels avis i els nets, del turista rural que arriba per primera vegada a la gran ciutat, del magnat movent-se amb el seu cotxe de gran luxe, del ciutadà de peu jugant-se la vida en un pas de vianants. Us puc assegurar que la gent ha estat el vertader valor afegit del viatge, a banda de la singular arquitectura o de la barreja entre ruralitat i modernitat, entre passat i present.

En el cartell de l’exposició teniu els dies i els horaris de la mostra.

10 comentaris:

M.TeReSa ha dit...

eiii Pera, el cartell diu dia 22 i tu al escrit dius 28... quin dia es exactament la inauguraciò ?
gracies.

CCgestió - Gestió de confiança ha dit...

Gràcies M. Teresa per adonar-me de l'errada, és demà dia 22 a les 8 del vespre.

Salutacions

Araceli Merino ha dit...

Aquesta exposició té molt bona pinta, com la del territori Massai. No hi faltarem, Pere. `

Ben retrobat!

Anònim ha dit...

Sereu ben rebuts Araceli. Tindrem ocasió de comentar també la vostra sortida d'aquest estiu.

Una abraçada

Carme Fortià ha dit...

No sé si ens hi trobarem o no, però és ben cert que pel que dius, m'agradaria escapar-m'hi!

Anònim ha dit...

Hola Carme. Encantat de que puguis passar a veure-la. De la Sala d'Exposició se n'encarrega una persona, nosaltres passen de tan en tan, si em dius quan vindràs miraré d'estar-hi.

Una abraçada

M.TeReSa ha dit...

Hola Pere, nomes felicitar-te per la teva compartida exposició.
Em vaig quedar bocabadada mirant tot un seguit d’imatges sorprenents, no tan sols per la seva qualitat fotogràfica sinó també per la quantitat de contrastos que en un petit recull vareu saber mostrar.
Reconec que viatjar es molt bonic e interessant, a mi m’agrada, no obstant saber recopilar en petites imatges el total de un país, ho trobo genial, potser per això m’agrada la fotografia !!!!.
Un petonassssssssss
P.D. en veurem algunes per aquí ??

Anònim ha dit...

Em vaig alegrar molt de poder conèixer-vos i compartir amb vosaltres tota aquella estona. Ha estat la fotografia la que ha propiciat la nostra trobada. Us agraeixo molt la vostra visita i el vostre temps.
Tinc previst publicar un bloc amb imatges i vivències del viatge a Xina.
Felicitats per les teves darreres publicacions, són magnífiques.

Una abraçada

mar ha dit...

bon dia, Pere
no vam poder venir a la inauguració perquè estavem fora, però si podem hi passarem avui o...(upsss, ara he mirat els horaris al cartell...no em queda clar quan estarà obert i a quina hora... només els dissabtes???)
La sala és la que hi ha al carrer de pujada cap a l'ajuntament?

qué tal les vacances? espero que hagis fet moltes fotos
bé, una abraçada
m

Anònim ha dit...

Estarà oberta aquests dies de la festa major d'11 a 2 i de 6 a 9. També els dissabtes i diumenges fins el 7 de setembre en aquest mateix horari.
La Sala és la que hi ha al costat mateix de la Caixa, al carrer Manuel Moreno (és el de pujada cap a l'Ajuntament).
He fet aquesta darrera setmana de vacances, m'ha anat molt bé i he fet algunes fotos que aniré penjant al bloc.
Gràcies pels teus comentaris Mar

Una abraçada