dilluns, 20 d’abril del 2009

Barcelona a vol d'ocell

De Barcelona

Des de l’atalaia del Mirador de la Cornisa, a la Serralada Litoral, la perspectiva nocturna (i diürna) de Barcelona i del Vallès és extraordinària. El diumenge era una d’aquelles nits sense a penes boira, freda i humida, que invitava a la contemplació. Ben abrigat, amb capell de llana i guants, llum d’espeleòleg al cap, el trípode i la màquina de retratar, el bullici de Barcelona vist en perspectiva, té un cert efecte de relativitat. Des de dalt, t’imagines tot allò que es cou amb una gran ciutat, negocis, política, històries d’amor, alegries i tristors, bondat i passió, art i ciència, cinema, poesia, mort i vida... Intentes identificar aquells indrets més emblemàtics i recórrer a vol d’ocell les seves principals artèries, des d’Alella fins al Prat, creuant pel cim de Montjuic i tornant per Collserola. Els avions anaven i venien, sempre per sota, segurament amb gent atrafegada que venia de fer feina o altres amb rialla ampla que viatgen per gust. Els núvols lliscaven suaus com besant el cel i els cotxes tornaven a casa dibuixant ratlles rectilínies al llarg de l’autopista. El diumenge se’n anava i començava a arribar el dilluns, amb algunes imatges a la targeta CF i certa sensació de son, era el moment de tornar a casa.





6 comentaris:

Toni Tugues ha dit...

M'agrada la teva versió més propera de Barcelona.. em sembla que la meva és des de una mica més lluny.. o pot-ser no? :)
Salut!

PS ha dit...

Em dóna pau el teu espai.Quan vull relaxar-me entre feina i feina a l´ordinador m´hi aturo una estona.
Felicitats.

emillamola ha dit...

Impressionant!!! M´encanta.

Araceli Merino ha dit...

Fantàstica. Un mosaic de llums amb molt bona definició. Va valer la pena l'esforçs, el fred...
Com bé dius al comentari, t'hi enganxes una estona buscant racons, raconets... una mirada de privilegi amanida amb unes atractives formes sinuoses.
Gran foto!

Marina Culubret Alsina ha dit...

m'agrada el que dius sobre com de relatiu pot arribar a ser el bullici quan el contemplem des d'aquí......realment és així... :-)

i la imatge, preciosa, com si fossin estrelles i estels que s'haguessin aposentat a terra.

una abraçada,

mar ha dit...

quina passada!!!
m'he passat hores i hores en aquest mirador, però una imatge com aquesta encara no l'havia vist.
Gràcies per compartir-la
una abraçada